Orka.... Jag ligger i sängen nyduschad och...

img_6807 (MMS)

Orka.... Jag ligger i sängen nyduschad och orkar inte alls gå till jobbet...  I onsdags så blev de Ullared:) jiiippii! De var rätt lite folk, men fick handlat de jag skulle och lite till. Eltandborste, cykelhjälm, kläder, golfsaker, massa bra ha saker:) I torsdags var de full rulle på salongen, piercingar, färg och klippningar och vaxningar på löpande band.. Så roligt  Igår körde jag taxi, efter de så blev de after work med tjejerna. Jätte mysigt, vi börja på brassan sedan vidare till franks café och bar de är de nya stället jämte gamla franks. De var lite smygpremiär igår, dem hade inte öppnat riktigt men mysigt och trevligt var de. Nä nu ska jag åka till jobbet. Skynda skynda ju fortare blir de kväll och då är de grillning som gäller. Mums!!!


Duktig tjej! De är jag:) Igår så körd...

Duktig tjej! De är jag:) Igår så körde jag taxi hela dagen. Så super duktig, körde in massa pengar var halva Sverige runt typ:) på kvällen så var jag på aloe Vera party med mamsen, var faktiskt bra. Handla lite.. Sedan var de dags att tvätta och tanka taxin. Sedan när klockan var halv elva så var de bara att cykla hem, så sjukt bra väder. Helt ljuvligt att cykla. Joo, hann ju med att hälsa på en sväng hos en underbar killkompis i hans nya lägenhet som totall renoveras, blev lite avis, vill flytta med tror jag... Idag så blev de en underbar varm och skön promenad från tullen till hulta för att möta upp mamma och syster för en eftermiddag ihop... Tror de blir ullared;).


Måste Helgen ta slut? Haft de sjukt bra. ...

Måste Helgen ta slut? Haft de sjukt bra. Ledig tre dagar nu. Spelat golf i massor, varit med min ena halva av familj, i stugan där de bjöds på mat, skratt och golf.. Lördagkvällen spenderades med underbara söta fulla jobbarkompisar med grill, kubb och studsmattsdans:) söndag var jag väldigt pigg.... Rensa alla köksskåp, tyvärr kom jag inte så långt innan de var dags att träffa tjejerna på viskan.. Mums!! Sedan blev de bishop med en trevlig säklskap.... Men inte att förglöma pizzan på kvällen helt ljuvlig.... Somna som ett barn. Tack för en underbar helg! Ni är guld värda för mig;)


Golf helg! Påväg hem efter en mini helg...

img_6807 (MMS)

Golf helg! Påväg hem efter en mini helg i stugan men alla syskon och pappa med fru.. Vi spela golf och drack öl och grilla massa god mat... Sitter nu i bilen hem efter 18 hålsbanan i flädje, helt slut, men hitta en hel tetrapack med vin i bilen, skål!!! Ikväll blir de grillning med bästaste jobbarkompisarna!! Sjukt nice!


Nu sitter jag, min underbara syster, med G...

Nu sitter jag, min underbara syster, med Gunnar i magen hennes man och Siggeligge i bilen till olofsbo där helgen ska spenderad med massa golf, grill och släkt;)


Testar blogga via SMS på mobilen:)

Testar blogga via SMS på mobilen:)


Ledig? vad är de?

Har haft så sjukt mycket att göra de sista.. jag är inne på min 31 arbetsdag i rad.... bara 2 dagar kvar sedan är jag ledig i 2 helt underbara dagar.... de ska tillbringas i stugan i olofsbo med massa golf och grill=)

Men jag har även hunnit med en hel del fast jag jobbat varje dag..


# Jonas Gardell stand up med Sigrid
# Hoffmaestro med tjejerna=)
# Linda Bengtzing med mustangfolket
# premiär åkt Jeepen
# premiär spelat golf
# cyklat till jobbet
# promenerat sjukt många varv runt byttorpsjön
# grillat på dannes balle
# grillat vid vattentornet
# provat på nytt jobb
# träffat en mycket underbar "vän"


lite vad jag har gjort... försöker blogga från min nya telefon men de verkar inte fungera.. Ska ta tag i de på min ledighet kanske....

Ha en underbar helg, de kommer jag ha=)

Fooooore!!!










RSS 2.0